Rüyada kara üzüm bağı görmek

Rüyada kara üzüm bağı görmek bazı ortaklıklar kuracağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kara üzüm bağı gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada kara üzüm bağı görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada üzüm bağı görmek zorlukların ortadan kalkacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek iyi geçiminin de bozulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet eder.

Rüyada üzüm bağı satın almak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı sulamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments