Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada bebek göbek bağı görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kordon bağı kesmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz ayakkabı bağı görmek şansın kaçacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kordon bağı görmek yanlış işlere girileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments