Rüyada gideceği yere gidememek

Rüyada gideceği yere gidememek ticari anlamda yön değiştireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada gideceği yere gidememek gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada çok güzel bir yere gitmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir yere gitmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımla bir yere gitmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada istenilen yere gidememek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments