Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle bi yere gitmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle bir yere gitmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada istediği yere gidememek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla bir yere gitmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle bir yere gitmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments