Rüyada yabancı bir yere gitmek

Rüyada yabancı bir yere gitmek kazancının günden güne düşeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, rızkın artacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yere gitmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Rüyada yabancı yer görmek işlerinde atılıma geçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı yerler görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir yer görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin evine gitmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments