Rüyada istenilen yere gidememek

Rüyada istenilen yere gidememek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ferah bir döneme girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada istenilen yere gidememek gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Rüyada istenilen yere gidememek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek ün sahibi olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Rüyada yer ismi görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek isteyip gidememek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işarettir.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek borçların gittikçe artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada isveçue gitmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada israilue gitmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments