Rüyada minibüsle bir yere gitmek

Rüyada minibüsle bir yere gitmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada minibüste gitmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Rüyada minibüsle gitmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı minibüs görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski minibüs görmek helal kazanca sahip olunacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüs şoförü görmek hevesinin kursağında kalacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak üzüntülerin günden güne artacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada minibüsün devrildiğini görmek mali olarak küçüleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments