Rüyada geyik öpmek

Rüyada geyik öpmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada geyik öpmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada geyik öpmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada geyik eti yemek eksiklerinin farkına varacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada geyik kafası görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada geyik ve kurt görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada geyik yakalamak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada geyik boynuzu görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments