Rüyada geyik eti yemek

Rüyada geyik eti yemek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, her gün daha fazla dolacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kendini her konuda geliştireceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hayattan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada geyik eti yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde duygusal derinlik artabilir veya yaratıcılığınız yükselebilir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada geyik eti yemek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik eti görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik ceylan görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik başı görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments