Rüyada geyik ve kurt görmek

Rüyada geyik ve kurt görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, huzurunun yerinde olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada geyik ve kurt gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada geyik ve kurt görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik sürüsü görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada geyik kovalamak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik beslemek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik öpmek adının fesada karışacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Rüyada kahve falında geyik görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada geyik tutmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments