Rüyada geyik boynuzu görmek

Rüyada geyik boynuzu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, şöhret ve hayır getireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada geyik boynuzu gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek işlerinin karışacağına, rakiplerin üzüleceğine yorulur.

Rüyada geyik boynuzu görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu geyik görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada geyik böceği görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik görmek anne baba ile ters düşüleceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments