Rüyada geyik kafası görmek

Rüyada geyik kafası görmek edilen duaların tutacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada geyik kafası gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada geyik kafası görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada geyikler görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi geyik görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada erkek geyik görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada geyik öldüğünü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik sürüsü görmek iyi bir kariyer edineceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada geyik tutmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments