Rüyada geyik ve yavrusunu görmek

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada geyik ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada geyik yavrusu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yavru geyik görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada geyik kovaladığını görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada dağda geyik görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada geyik sevmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments