Rüyada geniş merdivenden çıkmak

Rüyada geniş merdivenden çıkmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalettir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak hayırlı kapılar açılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Rüyada geniş merdiven çıkmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş merdiven görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada geniş merdivenden inmek vefa göstereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cam merdiven çıkmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments