Rüyada cam merdiven çıkmak

Rüyada cam merdiven çıkmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, mevki kazanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada cam merdiven çıkmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam merdivenden çıkmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada cam merdiven görmek huzur ve kazanç getireceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan merdiven görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada dik merdivene çıkmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments