Rüyada büyük merdivenden çıkmak

Rüyada büyük merdivenden çıkmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak aldığı borçların katbekat artacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak kazancın katbekat arttırılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak büyük üzüntüler yaşayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri çıkmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada beton merdiven çıkmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ona kol kanat gereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments