Rüyada geniş merdiven görmek

Rüyada geniş merdiven görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Rüyada geniş merdivenden inmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdiven çıkmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş güzel ev görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada geniş elbise giymek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş kuyu görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments