Rüyada geniş merdivenli ev görmek

Rüyada geniş merdivenli ev görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, fedakârlıklar yapacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenli ev gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdiven görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada geniş merdivenden inmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına yorulur.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Rüyada evi genişletmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada geniş bir ev görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments