Rüyada geniş merdivenden inmek

Rüyada geniş merdivenden inmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Rüyada geniş merdivenden inmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdiven çıkmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada merdivende inmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada toprak merdivenden inmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments