Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mesleğine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada binada merdiven çıkmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada bina merdiveni çıkmak daha fazla mal sahibi olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Rüyada bina merdiveni yıkamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet eder.

Rüyada binanın tepesine çıkmak maddi olarak zorluk çekileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments