Rüyada geniş merdiven çıkmak

Rüyada geniş merdiven çıkmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Rüyada geniş merdiven çıkmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş merdiven görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden inmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada cam merdiven çıkmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle merdiven çıkmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments