Rüyada genel müdür olduğunu görmek

Rüyada genel müdür olduğunu görmek iş yaşantısında hırslanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, hem çok mutlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada genel müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür olmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına inanılır.

Rüyada genel müdürle yemek yemek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kazancının günden güne düşeceğine işarettir.

Rüyada genel müdürü görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Rüyada genel müdür görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada banka genel müdürü görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdürün elini öpmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek haneye bereket geleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments