Rüyada banka genel müdürü görmek

Rüyada banka genel müdürü görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, onun istediği yoldan gideceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının eksileceğine, kendisini keşfedeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada banka genel müdürü gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Rüyada banka genel müdürü görmek zararların günden güne artacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür görmek bunun şans olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada eski genel müdürünü görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments