Rüyada genel müdürün elini öpmek

Rüyada genel müdürün elini öpmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hile ile mal elde etmeye, gelirinin de artmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski genel müdürünü görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürünü görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdürü görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdüre sarılmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada eski genel müdür görmek günahtan temizlenmeye, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments