Rüyada genel müdürü görmek

Rüyada genel müdürü görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada genel müdür konuşmak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdürle konuşmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Rüyada genel müdürle öpüşmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada genel müdürle yemek yemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak kazancın az da olsa yitirileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdürle tartışmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments