Rüyada genel müdür görmek

Rüyada genel müdür görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada genel müdür gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada genel müdürle öpüşmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada banka genel müdürü görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdür olmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür konuşmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürü görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada genel müdürle yemek yemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments