Rüyada genel müdür olmak

Rüyada genel müdür olmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür olmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada genel müdürü görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine tabir olunur.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, daha çok çalışılacağına delalet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak imkân sahibi olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments