Rüyada gemiden karaya düşmek

Rüyada gemiden karaya düşmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya düşmek gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada gemiden karaya düşmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek adından konuşulur olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada gemiden karaya çıkmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Rüyada gemiden karaya atlamak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments