Rüyada gemiden karaya çıkmak

Rüyada gemiden karaya çıkmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, canının kıymetini bileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada gemiden karaya çıkmak ikinci bir şans vereceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada gemiden karaya atlamak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek saygınlık elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada gemiden karaya düşmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, ticarete atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments