Rüyada gemiyi karaya çıkarmak

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiden karaya atlamak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments