Rüyada geminin karaya çıktığını görmek

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, işsizseniz işe gireceğinize, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geminin karaya çıktığını gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek yüksek moralli olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada gemiden karaya atlamak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments