Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiden karaya çıkmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiden karaya atlamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek stresli bir ortama gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalettir.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek ayağının tökezlemeyeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments