Rüyada gemiden karaya atlamak

Rüyada gemiden karaya atlamak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, başa iş açacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya atlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada gemiden karaya atlamak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada gemiden karaya çıkmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada gemiden karaya düşmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments