Rüyada batan gemiler görmek

Rüyada batan gemiler görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kurulu düzeninin olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiler gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine alamet eder.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada gemilerin battığını görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde gemi battığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada batmış gemi görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada batan gemi görmek kazancının çok düşeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde geminin battığını görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments