Rüyada gelin alması görmek

Rüyada gelin alması görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada gelin alması gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada gelin alması görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin almaya gelmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada gelin almaya gitmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Rüyada gelin alı görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelini alnından öpmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin alma görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments