Rüyada gelin alı görmek

Rüyada gelin alı görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin alı gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada gelin alması görmek canla başla çalışacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada gelin alı görmek kazancının eksileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Rüyada gelini alnından öpmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alma görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Rüyada gelin almaya gitmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gelin almaya gelmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments