Rüyada gelin almaya gelmek

Rüyada gelin almaya gelmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, belalara denk gelmeyeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Rüyada gelin almaya gelmek gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada gelin almaya gelmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada gelin alı görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlar altında ezileceğine rivayet eder.

Rüyada gelin alması görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada gelin alma görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek kötü günler görüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına inanılır.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada gelin almaya gitmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments