Rüyada gelin almaya gitmek

Rüyada gelin almaya gitmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gitmek gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Rüyada gelin almaya gitmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek önemli sorumluluklar alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin alma görmek sıkıntıların artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada gelin almaya gelmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine alamet eder.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelin alması görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments