Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek yetki sahibi olacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments