Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek onları koruyup kollayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments