Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, malının artacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments