Rüyada fotoğraf makinesi satın almak

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments