Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, dönülmez yollara gireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada fırtınaya kapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya kapılmak kişinin tek başına kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede akıntıya kapılmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yağmurda sele kapılmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada korkuya kapılmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suya kapılmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments