Rüyada korkuya kapılmak

Rüyada korkuya kapılmak hedeflere ulaşılacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tecrübe sahibi olacağına, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkuya kapılmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeye daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada korkuya kapılmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada girdaba kapılmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada dalgaya kapılmak çok sevilen bir kişi olunacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel suyuna kapılmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, daha fazla para kazanacağına inanılır.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına inanılır.

Rüyada sulara kapılmak mutluluğunun daim olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suya kapılmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments