Rüyada derede akıntıya kapılmak

Rüyada derede akıntıya kapılmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada derede akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada derede akıntıya kapılmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, geçiminin zor hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Rüyada akıntıya kapılmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısına kapılmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada dereye kapılmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments