Rüyada yağmurda sele kapılmak

Rüyada yağmurda sele kapılmak suçlamalardan aklanılacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada yağmurda sele kapılmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada sele kapılmak şifa edineceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek evlerine dünürcü geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalettir.

Rüyada sele kapıldığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments