Rüyada akarsuya kapılmak

Rüyada akarsuya kapılmak büyük paralar kazanılacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, köşeye sıkıştıracağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuya kapılmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada akarsuya kapılmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yüksek moral sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada suya kapıldığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada elektrik akımına kapılmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada girdaba kapılmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularına kapılmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada korkuya kapılmak çirkin bir iş yapmaya, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments