Rüyada birinin sele kapıldığını görmek

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek övgü dolu sözler duyacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sağlığının yerinde kalacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Rüyada sele kapıldığını görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu sele kapılmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına inanılır.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sele kapılmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments