Rüyada firavunla savaşmak

Rüyada firavunla savaşmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada firavunla savaşmak bereketinin artacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada firavunun cesedini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır firavunları görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir sınavdan geçileceğine işarettir.

Rüyada mısır firavunu görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, gülmeye hasret kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada firavun resmi görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada firavun mezarı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavun öldürmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada firavun faresi görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments