Rüyada mısır firavunları görmek

Rüyada mısır firavunları görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, vefalı bir insan olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada mısır firavunları gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Rüyada mısır firavunu görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır firavunları görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada firavunun cesedini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada firavun faresi görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada firavun öldürmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada firavun mezarı görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada firavun resmi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments